Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Tradičné stretnutie generácií v Štiavnici ponúkne zaujímavý program

Ilustračná snímka. Foto: Facebook

Bohatý kultúrny zážitok zabezpečia deti z Materskej školy na Ulici 1. mája (členovia súboru Permoník), študenti Základnej školy Jozefa Horáka a iní.

Banská Štiavnica 18. novembra (TASR) - Návštevu aktuálnej výstavy v Galérii Jozefa Kollára aj posedenie pri kultúrnom programe ponúkne 9. ročník akcie Stretnutie generácií. Tradičné stretnutie juniorov a seniorov sa uskutoční 22. novembra v Rytierskej sále na banskoštiavnickom Starom zámku.

"Zúčastnení sa presunú na aktuálnu výstavu „TOTO! je Kabinet ilustrácie III.“ inštalovanú v priestoroch Galérie Jozefa Kollára. Po prehliadke výstavy hostia prejdú do Rytierskej sály Starého zámku. Tu budú môcť zhodnotiť prácu študentov Strednej odbornej školy služieb a lesníctva, ktorí sa budú prezentovať formou prípravy stolovania a občerstvenia," informovala Petra Páchniková, vedúca odboru marketingu a environmentálnej výchovy Slovenského banského múzea.

Bohatý kultúrny program zabezpečia deti z Materskej školy na Ulici 1. mája (členovia súboru Permoník), študenti Základnej školy Jozefa Horáka, študenti Gymnázia A. Kmeťa, členovia Živeny a Klubov seniorov z Banskej Štiavnice a zo Štefultova. Na záver bude vyžrebovaná tombola.