Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Klzisko na Kúpeľnom námestí má pomôcť aj podnikateľom

Ilustračné foto Foto: TASR

S myšlienkou vybudovania arény prišli miestni hokejoví nadšenci a majitelia reštaurácií a barov v centre mesta. Iniciatívu podporilo aj mesto.

Trenčianske Teplice 13. januára (TASR) – Po polroku opäť vyrástla na zrekonštruovanom Kúpeľnom námestí v Trenčianskych Tepliciach improvizovaná hokejová aréna.

V lete poslúžila na exhibičný zápas hokejbalistov, teraz bude slúžiť verejnosti na verejné korčuľovanie a hokejové zápasy.

Ako TASR informoval primátor Trenčianskych Teplíc Štefan Škultéty, s myšlienkou vybudovania arény prišli miestni hokejoví nadšenci a majitelia reštaurácií a barov v centre mesta. Iniciatívu podporilo aj mesto, ktoré bude hradiť náklady na vodu a osvetlenie.

„Cieľom vybudovania ihriska je nielen využitie vhodných podmienok na voľnočasové aktivity verejnosti, ale aj prilákanie občanov do centra mesta a podporiť miestnych podnikateľov, ktorí žijú najmä z turistov prichádzajúcich do mesta v letných mesiacoch. Ako dlho bude aréna k dispozícií verejnosti, bude záležať už len na počasí,“ uzavrel Škultéty.