Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Regióny

ZDRŽÍTE SA: V Bratislave sa tvoria kolóny, zrazil sa kamión s autom

Na archívnej snímke dopravná kolóna na Dolnozemskej ceste v Petržalke v smere na most Apollo a Prístavný most. Foto: TASR - Pavol Zachar

Vodiči si postoja okolo 20 minút na diaľnici D1 v smere Senec - Zlaté piesky - Prístavný most - Petržalka a v smere z Bernolákova do Ivanky pri Dunaji.

Bratislava 26. júna (TASR) - V Bratislave a okolí sa aktuálne tvoria na viacerých miestach kolóny. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Vodiči si postoja okolo 20 minút na diaľnici D1 v smere Senec - Zlaté piesky - Prístavný most - Petržalka a v smere z Bernolákova do Ivanky pri Dunaji.

Premávka sa spomaľuje aj na diaľnici D1 pred Bratislavou smerom zo Senca. Vodiči sa zdržia asi 15 minút. Rovnako si počkajú aj na Račianskej v smere do centra a smerom z Malinova na Most pri Bratislave.

Premávka sa tiež spomaľuje na vjazde do Bratislavy po diaľnici D2 v smere od Malaciek do tunela Sitina a v smere Lozorno - Stupava - Lamač.

Nehodu dokumentujú v Bratislave na Šancovej za Račianskym mýtom smerom k hlavnej stanici. Blokovaný je pravý pruh.

Na Pražskej ulici sa zrazil kamión s osobným autom



V Bratislave na Pražskej ulici pri hoteli Matyšák smerom do centra sa zrazil kamión s osobným autom. Blokovaný je ľavý a stredný pruh. Zelená vlna RTVS o tom informuje na sociálnej sieti.

Kolóny sa tvoria na diaľnici D1 od Avionu smerom na Prístavný most a po starej Seneckej ceste smerom do Bratislavy. Vodiči by mali počítať so zdržaním do desať minút.