Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

V Bratislave nadránom prepadli herňu, zlodeji si odniesli asi 400 eur

Ilustračné foto Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Do prevádzky vnikla trojica maskovaných mužov v čase, keď sa tam nachádzali iba dve ženy, neboli zranené.

Bratislava 2. marca (TASR) - Hotovosť vo výške asi 400 eur si dnes okolo 4.30 h ráno odniesli zlodeji z lúpežného prepadnutia herne na Trnavskej ulici v Bratislave.

Do prevádzky vnikla trojica maskovaných mužov v čase, keď sa tam nachádzali iba dve ženy. Jeden z nich si vyžiadal peniaze pod hrozbou použitia zbrane, čomu zamestnankyňa v obave o svoj život vyhovela.

"Ženy počas lúpežného prepadnutia zranené neboli. Po lúpeži utiekli všetci traja na dosiaľ neznáme miesto. Vyšetrovateľ policajného zboru už v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Po mužoch polícia pátra," uviedla dnes pre TASR hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Petra Hrášková.

Trojica mužov bola zhruba rovnakej výšky, približne 170 centimetrov. Tvár si maskovali šálom respektíve aj slnečnými okuliarmi a na hlave mali čiapku. Dvaja z nich mali tmavé oblečenie, tretí muž mal čierne nohavice (tzv. kapsáče), čiernu bundu a na rukách tmavé rukavice. Tento muž si maskoval tvár šálom, podľa informácií polície by však mal mať bledohnedé oči.