Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

TRPEZLIVOSŤ: Na bratislavských cestách sa môžete zdržať aj hodinu

Ilustračná snímka. Foto: TASR Michal Svítok

Zhustená premávka je najmä na bratislavskom diaľničnom obchvate medzi Prístavným mostom a Zlatými pieskami, medzi Stupavou a tunelom Sitina či na výjazde z Ivanky pri Dunaji na starú Seneckú cestu.

Bratislava 12. septembra (TASR) – Vodiči jazdiaci v Bratislave a blízkom okolí hlásia momentálne na viacerých úsekoch kolóny. Zdržanie v nich je od desiatich minút až do hodiny. Zhustená premávka je najmä na bratislavskom diaľničnom obchvate medzi Prístavným mostom a Zlatými pieskami, medzi Stupavou a tunelom Sitina či na výjazde z Ivanky pri Dunaji na starú Seneckú cestu.

Zelená vlna RTVS upozorňuje na nehodu na vjazde do Dunajskej Lužnej smerom zo Šamorína, kde sa zrazila dodávka s motorkár. Nehoda je aj v Devínskej Novej Vsi, na ceste II/505 na kruhovom objazde smerom do Lamača.

Kolóny hlásia na starej Seneckej ceste pri Ivanke pri Dunaji so zdržaním zhruba hodinu. Na výjazde z Ivanky pri Dunaji na starú Seneckú cestu sa šoféri zdržia zhruba 30 minút, na Hradskej, Dvojkrížnej a Ráztočnej si vodiči postoja okolo 15 minút. Zhustená premávka je na diaľnici D1 od Zlatých pieskov smerom na Prístavný most so zdržaním zhruba pol hodinu. Kolóna, kde sa vodiči zdržia okolo 30 - 45 minút, je aj na Slovnaftskej, Račianskej a okolo 15 minút na Rožňavskej i Gagarinovej.

Stella Centrum upozorňuje na kolóny so zdržaním 10 až 15 minút aj na diaľnici D2 za Stupavou smerom do Bratislavy, na ulici Svornosti a na Popradskej, z Čiernej Vody a Vajnôr v smere do centra hlavného mesta. Taktiež v Moste pri Bratislave, za Studeným a Miloslavovom smerom do Bratislavy.