Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

JAR PREBÚDZA PUDY: Pribúda obvinených zo sexuálneho výtržníctva

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Obnažovanie i sex na trávniku na verejnom priestranstve. Aj toto musia riešiť mestskí policajti.

Bratislava 25. apríla (TASR) – Bratislavská polícia obvinila troch ľudí z výtržníctva. V prvom prípade 48-ročného Františka z okresu Liptovský Mikuláš a 41-ročnú Evu z Bratislavy, ktorí sa v utorok (24.4.) popoludní na trávniku na Námestí SNP oddávali sexu. V druhom prípade je trestné stíhanie vedené voči 33-ročnej žene, ktorá sa podvečer obnažovala na zastávke MHD na Trnavskom mýte. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Policajná hliadka bola najskôr okolo 14.00 h privolaná na Námestie SNP, kde mal pár spolu sex na trávniku za pamätníkom SNP. Polícia oboch zaistila a previezla na policajné oddelenie. "Bolo preukázané, že 41-ročná žena bola už v priebehu posledných 24 mesiacov za obdobný čin odsúdená," doplnil Szeiff.

Neskôr bola polícia privolaná na Trnavské mýto, kde sa okolo 18.00 h mala na zastávke mestskej hromadnej dopravy obnažovať mladá žena. "Po príchode hliadky na miesto sa tam osoba už nenachádzala, avšak následne bola spozorovaná a obmedzená na osobnej slobode na Miletičovej ulici v blízkosti obchodného centra," priblížil Szeiff. Ženu previezli na policajné oddelenie, kde dychová skúška potvrdila alkohol u zadržanej.

"V oboch prípadoch je možné v prípade preukázania viny v súlade so zákonom udeliť trest odňatia slobody až na tri roky," dodal Szeiff.