Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Žiarski kriminalisti odhalili vodičov pod vplyvom omamných látok

Ilustračná snímka. Foto: TASR Pavel Neubauer

Akciu vykonali v uliciach Žiaru nad Hronom, Žarnovice a Novej Bane.

Žiar nad Hronom 17. júna (TASR) - Šiestich vodičov pod vplyvom omamných a psychotropných látok odhalili žiarski kriminalisti počas akcie, ktorú v uliciach Žiaru nad Hronom, Žarnovice a Novej Bane vykonali v piatok (14. 6.) podvečer.

Cieľom akcie, do ktorej sa zapojilo sedem hliadok Okresného riaditeľstva Policajného zboru Žiar nad Hronom a Pohotovostnej motorizovanej jednotky Banská Bystrica, bolo odhaľovanie vodičov pod vplyvom omamných a psychotropných látok.

"Výsledok bol priam zarážajúci. Sedem hliadok odhalilo až šesť vodičov, u ktorých sa v čase zastavenia nachádzali omamné a psychotropné látky v ich organizme, z toho jeden pri kontrole navyše vydal balíček so zelenou sušinou," informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na svojej facebookovej stránke.

Tento vodič policajtov prekvapil aj modrým vedrom, v ktorom prevážal priesadu rastliny, nápadne pripomínajúcu marihuanu. O akú rastlinu ide, určí znalecké skúmanie. "Policajtom neunikol ani jeden nemotorový účastník, ktorý nafúkal 1,38 promile alkoholu," dodáva polícia.