Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Slovensko

Grand Hotel River Park sa dohodol na spolupráci s Petrou Vlhovou

Petra Vlhová v Grand Hotel River Park Foto: Grand Hotel River Park

Počas uplynulého týždňa mala so svojim tímom zázemie v hoteli a absolvovala tu aj prípravu na zimné olympijské hry.

Bratislava 31. januára (OTS) - Bratislavský Grand Hotel River Park bude v tomto roku spolupracovať s úspešnou slovenskou lyžiarkou Petrou Vlhovou. Počas uplynulého týždňa mala so svojim tímom zázemie v hoteli a absolvovala tu aj prípravu na zimné olympijské hry.

„Sme veľmi radi, že dokážeme poskytnúť komplexné služby pre potreby finálnej prípravy Petry Vlhovej na blížiace sa olympijské hry. Dohodli sme sa na spolupráci pri zabezpečovaní komfortu a služieb nielen pred olympiádou, ale počas celej sezóny. Aj v hoteli sa zameriavame na rozvoj talentov a príležitosť podporiť mladú úspešnú lyžiarku sme privítali,“ povedal o spolupráci generálny riaditeľ hotela Branislav Kačkovič. Hotel sa tak stal na pár dní pre Petru druhým domovom. „Vzhľadom na vyčerpávajúce, časovo veľmi náročné presuny počas hlavnej sezóny sme sa rozhodli skvalitniť Petrinu prípravu zriadením “tréningovej základne” v Bratislave. Pri ceste na každé preteky Svetového pohára ušetríme obrovské množstvo času, ktorý sme strácali pri dlhších presunoch až do jej rodného Liptovského Mikuláša. V Grand Hoteli River Park sme našli ideálne zázemie so skvelým servisom, vynikajúcou športovou a relaxačnou zónou, navyše všetko veľmi blízko letiska,“ povedal k spolupráci Richard Galovič, manažér Ski Team Vlha.

Grand Hotel River Park sa stal najlepším biznis hotelom na Slovensku podľa World Travel Awards. Hotel patriaci pod značku The Luxury Collection získal ocenenie Slovakia´s Leading Business Hotel už po tretíkrát. Okrem zamerania sa na biznis klientelu, vie hotel poskytnúť 24-hodinový komplexný servis aj pre vrcholových športovcov. Okrem Petry Vlhovej je hotel druhým domovom aj pre cyklistu Petra Sagana.