Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Slovensko

Hasiči zasahujú pri nehode mikrobusu pri Malackách, hlásia zranených

Viac ako 20 hasičov s 9 kusmi techniky momentálne zasahuje pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste III. triedy medzi Rohožníkom a Malackami. Foto: Facebook - Prezídium Hasičského a záchranného zboru

Pri udalosti k došlo k nehode jedného mikrobusu, v ktorom sa viezlo 9 účastníkov. U piatich z nich došlo k zraneniam.

Bratislava 9. augusta (TASR/Teraz.sk) – Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode mikrobusu v okrese Malacky pri ktorej sa zranilo viacero osôb. TASR informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Pri udalosti k došlo k nehode jedného mikrobusu, v ktorom sa viezlo 9 účastníkov. U piatich z nich došlo k zraneniam. Na mieste udalosti je momentálne evakuačný autobus pre zranených účastníkov, ktorí budú postupne prevážaní do okolitých nemocničných zariadení.

"Podľa predbežných informácií sú na mieste tri ľahko zranené osoby," uviedol hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Prípadom sa zaoberá aj polícia. "Podľa doterajších informácií krátko pred 13.45 h mikrobus zn. Iris Bus, v ktorom sa v tom čase nachádzalo celkovo deväť osôb, počas jazdy po ceste III/50301 v smere do Rohožníka, z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel mimo vozovky," povedal bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Mikrobus zišiel do lesa, kde zostal stáť. "Prítomnosť alkoholu bola vykonanou dychovou skúškou u vodiča mikrobusu vylúčená. Celková škoda spôsobená nehodou bola vyčíslená na približne 7000 eur," dodal Szeiff.