Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

V posledný marcový deň padol jackpot v hre JOKER

Ilustračná snímka Foto: TASR/AP

Siedmy tohtoročný jokerový jackpot má hodnotu 39.372,05 eura.

Bratislava 1. apríla (TASR-OTS) - Na tohtoročnú veľkonočnú nedeľu určite nezabudne jeden z lotových hráčov, ktorý uzatvoril stávku v Trnavskom kraji. "V poslednom marcovom žrebovaní číselných lotériových hier padol jackpot v doplnkovej hre JOKER. Výhru 39.372,05 eura si na svoj účet bude môcť pripísať hráč, ktorý si doplnkovú hru JOKER priplatil k hre LOTO," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národnej lotériovej spoločnosti, a.s., Rastislav Čépe. Hovorca dodal, že víťazná stávka bola uzatvorená na jeden náhodný tip v hre LOTO s doplnkovou hrou JOKER a celkový vklad hráča bol 1,05 eura.

V doplnkovej hre JOKER padlo tento rok sedem jackpotov. "Doteraz najvyššia tohtoročná výhra v hre JOKER padla v žrebovaní 20. marca. Sumu 69.033,52 eura vyhral hráč, ktorý uzatvoril stávku v hre LOTO spolu s doplnkovou hrou prostredníctvom internetu," pripomenul Čépe.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER presne zhodujú na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť "áno".

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.