Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Notárska komora SR ponúkne bezplatné poradenstvo

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Pri tejto príležitosti sa v krajinách Európskej únie uskutočnia podujatia organizované v prospech občanov, zamestnancov, podnikateľov, študentov a dôchodcov, priblížil T. Gardon z Notárskej komory SR.

Bratislava 18. októbra (TASR) - Notárska komora SR ponúkne v termíne od 22. do 24. októbra bezplatné právne konzultácie. Urobí tak pri príležitosti Európskeho dňa justície, vychádzajúceho z iniciatívy Európskej komisie, ktorý sa koná každoročne okolo 25. októbra. TASR o tom informoval Tomáš Gardon z Notárskej komory SR.

"Pri tejto príležitosti sa v krajinách Európskej únie uskutočnia podujatia organizované v prospech občanov, zamestnancov, podnikateľov, študentov a dôchodcov. Na programe sú informačné stretnutia, prednášky a právne konzultácie, kde môže verejnosť bezplatne požiadať o radu odborníka," priblížil.

Notárska komora poskytne konzultácie prostredníctvom emailovej adresy. Notári tak budú odpovedať na otázky občanov, ktoré v rámci svojej činnosti môžu riešiť. Patria tam napríklad otázky dedenia, rodinnej alebo majetkovej situácie.