Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Slovensko

OBRAZOM: Veľký prehľad predvolebných bilbordov. Ktorý je najlepší?

Kombo snímka. Foto: TASR

Teraz.sk prináša fotografický prehľad toho najlepšieho, čím v predvolebnej kampani politické strany oblepili slovenské cesty a chodníky.

Bratislava 16. augusta (TASR/Teraz.sk) - Predčasné parlamentné voľby v SR sa budú konať 30. septembra. Už dnes však Slovensko zaplavujú bilbordmi politických strán, ktoré sa budú uchadzať o hlasy voličov. Teraz.sk prináša pohľad na niektoré z bilbordov.


Na snímke z 16. augusta 2023 v Bratislave bilbord do predčasných parlamentných volieb strany Progresívne Slovensko pod číslom 3.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke z 15. augusta 2023 v Bratislave bilbord do predčasných parlamentných volieb strany SRDCE vlastenci a dôchodcovia - SLOVENSKÁ NÁRODNÁ JEDNOTA pod číslom 19.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke z 15. augusta 2023 v Bratislave bilbord do predčasných parlamentných volieb hnutia Sme rodina pod číslom 13.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke z 15. augusta 2023 v Bratislave bilbord do predčasných parlamentných volieb strany Demokrati pod číslom 22.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke zo 7. augusta 2023 v Bratislave bilbord do predčasných parlamentných volieb strany Sloboda a Solidarita pod číslom 12.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke zo 7. augusta 2023 v Bratislave bilbord do predčasných parlamentných volieb koalície Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana pod číslom 7.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke z 6. augusta 2023 v Bratislave bilbord do predčasných parlamentných volieb koalície OĽANO A PRIATELIA: OBYČAJNÍ ĽUDIA (OĽANO), NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI (NEKA), NOVA, SLOBODNÍ A ZODPOVEDNÍ, PAČIVALE ROMA, MAGYAR SZÍVEK a Kresťanská únia a ZA ĽUDÍ pod číslom 5.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke zo 7. augusta 2023 v Bratislave bilbord do predčasných parlamentných volieb koalície Modrí, Most - Híd pod číslom 9.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke z 2. augusta 2023 v Dunajskej Strede bilbord do predčasných parlamentných volieb strany SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny pod číslom 18.
Foto: TASR Jaroslav Novák


Na snímke z 16. augusta 2023 v Rajeckých Tepliciach bilbord do predčasných parlamentných volieb strany Hlas - sociálna demokracia pod číslom 17.
Foto: TASR Daniel Stehlík


Na snímke z 10. augusta 2023 v Rajeckých Tepliciach bilbord do predčasných parlamentných volieb strany Kresťanskodemokratické hnutie pod číslom 23.
Foto: TASR Daniel Stehlík


Na snímke z 16. augusta 2023 v Rajeckých Tepliciach bilbord do predčasných parlamentných volieb strany Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko pod číslom 21.
Foto: TASR Daniel Stehlík


Na snímke z 10. augusta 2023 v Rajeckých Tepliciach bilbord do predčasných parlamentných volieb strany Smer - sociálna demokracia pod číslom 16.
Foto: TASR Daniel Stehlík


Na snímke z 10. augusta 2023 v Rajeckých Tepliciach bilbord do predčasných parlamentných volieb strany Republika pod číslom 25.
Foto: TASR Daniel Stehlík


Na snímke zo 7. augusta 2023 v Žiline bilbord do predčasných parlamentných volieb Slovenskej národnej strany pod číslom 15.
Foto: TASR Daniel Stehlík