Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

Piesňou proti týraniu zvierat

Ilustračné foto Foto: TASR

OZ Majme srdce v spolupráci s OZ Pes v núdzi a OZ Psia duša pripravujú celoslovenskú kampaň proti množiteľom a týraniu zvierat.


Bratislava 13. septembra (TERAZ.sk) - Mišo Biely, DNA, Šegi 100 a DNA narepovali a naspievali pesničku Nestrácajme hodnoty, ktorú produkoval G-bod, gitara M. Medek. Ide o sprievodnú pieseň k tejto kampani v celku s netradičnou témou.

Hlavnou myšlienkou je apelovať na ľudí, aby si uvedomili, že zvieratá nie sú veci, cítia strach, bolesť, zimu a hlad a mali by sme sa k nim podľa toho správať a tiež poukázať na to, že v útulkoch na svoju druhú šancu čaká množstvo skvelých psíkov a mačiek.

DNA: "Chceli sme podporiť dobrú vec, keďže sme aj sami zapojení do tejto problematiky, chceli sme, aby sa s ňou oboznámilo čo najviac ľudí a kedže muzikou na to máme dosah, tak sme nahrali túto pesničku."

Klip k pesničke bude produkovať spoločnosť Imagine Vision, ktorá spolupracovala s menami ako Dara Rolins, Rytmus, Tina či Chinaski.

V klipe účinkuje až 20 psov, väčšinu tvoria psíkovia zachránení občianskym združením MAJME SRDCE, ktorí sa v klipe predstavia aj so svojimi novými rodinami.

Začíname v sobotu vo Vlčom Hrdle o 15:00h, privítame vašu účasť.