Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

Predseda SNS sa bude tešiť z toho, koľko jeho synovia vyšibú

Andrej Danko Foto: TASR/Martin Baumann

Samotná SNS na poslednej tlačovej konferencii pred sviatkami obdarovala novinárov čokoládovými vajíčkami, paradoxne však nie slovenskej, ale poľskej výroby.

Bratislava 31. marca (TASR) - Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko sa chystá stráviť veľkonočný pondelok tradičnou šibačkou so svojimi dvoma synmi, z ktorých jeden má 13 a druhý sedem rokov.

"Veľkonočný pondelok strávim so svojimi synmi, s ktorými obehám všetky ženy v našej rodine a budem sa tešiť z úspechu, ktorý vyšibú moji synovia," povedal. Na otázku, či jeho synovia vnímajú šibačku ako šancu privyrobiť si, Danko reagoval, že on v detstve nebol iný.

"Keď som bol dieťa, tak som bral Veľkú noc jednak ako možnosť obísť rodinných príslušníkov, ale v kútiku duše som sa tešil zo všetkých tých čokolád, alebo z nejakých drobných, za ktoré som si mohol niečo kúpiť," dodal.

Samotná SNS na poslednej tlačovej konferencii pred sviatkami obdarovala novinárov čokoládovými vajíčkami, paradoxne však nie slovenskej, ale poľskej výroby. "Kupovala som ich na poslednú chvíľu a slovenské som už nezohnala. Ale poľské cukrovinky sú dobré," priznala sa hovorkyňa SNS Zuzana Kohútková. Dodala, že osobne prežila v Poľsku ako novinárka sedem pekných rokov a má k tomuto národu veľmi pozitívny vzťah.