Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Slovensko

Hasiči zabojujú o slovenské tituly v Dubnici nad Váhom a v Martine

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Dušan Hein

Majstrovstvá sa začnú v utorok ráno na mestskom štadióne v Dubnici. Po slávnostnom otvorení budú hasiči súťažiť v behu na 100 metrov s prekážkami a v štafete na 4 x 100 metrov s prekážkami.

Dubnica nad Váhom/Martin 4. októbra (TASR) – Dubnica nad Váhom a Martin budú v utorok a v stredu (9. – 10.10.) dejiskami 46. majstrovstiev Slovenska v hasičskom športe. Ich usporiadateľmi sú Prezídium Hasičského a záchranného zboru, Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne a Krajské riaditeľstvo hasičského a záchranného zboru v Žiline.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, majstrovstvá sa začnú v utorok ráno na mestskom štadióne v Dubnici nad Váhom. Po slávnostnom otvorení budú profesionálni hasiči súťažiť v behu na 100 metrov s prekážkami a v štafete na 4 x 100 metrov s prekážkami.

"V stredu 10. októbra bude program majstrovstiev pokračovať v areáli Okresného riaditeľstva HaZZ v Martine výstupom do štvrtého podlažia cvičnej veže. Popoludní si súťažiaci zmerajú sily v kráľovskej disciplíne hasičského športu - v požiarnom útoku. Vyhlásenie výsledkov je naplánované na 15.30 h," doplnil Petrík.