Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Slovensko

Rádio Anténa prináša 20 rokov hudby za 24 hodín

Rádio Anténa prináša 20 rokov hudby za 24 hodín Foto: Rádio Anténa

Už tento piatok, 7. marca, si môžete s Rádiom Anténa príjemne zaspomínať! Hudobný špeciál Rádia Anténa predstaví najväčšie hity uplynulých dekád – rokov 80tych a rokov 90tych.

Bratislava 4. marca (OTS) - 20 rokov hudby s nami prejdete za 24 hodín. Spoločne si zaspomíname na zlaté časy, kedy sa muzika počúvala z walkmanov a fičal Pali Habera. Všetci si pamätali štrngot kľúčov z námestí a Ivana Christová sa stala prvou Miss Československa. Rady na banány neboli až takou dávnou minulosťou a platňa Michaela Jacksona stála 240 korún. V televízii bežal Dallas a Mitcha poznal každý ako záchranára z Baywatchu. Tieto skvelé časy priblížime poslucháčom nielen špeciálne upraveným playlistom, ale aj tematickými vstupmi moderátorov počas celého dňa. Svoju obľúbenú pesničku z rokov 80tych alebo rokov 90tych nám môžete poslať aj vy cez formulár na webstránke www.radioantena.sk.

20 rokov hudby za 24 hodín je súčasťou dlhodobej stratégie rozvoja Rádia Anténa a nášho hudobého pozicioningu v segmente AC rádií. Nie je to prvý a určite ani posledný špeciálny hudobný formát, ktorý v Anténe pripravujeme. Hudobní fajnšmekri aj bežní poslucháči, ktorí si radi zaspomínajú na hudbu z konca minulého tisícročia, sa majú na čo tešiť,“ – komentoval špeciálny hudobný program Miňo Urbaník, programový riaditeľ Rádia Anténa.

Promospoty:
https://soundcloud.com/radioantenask/20-rokov-hudby-za-24-hod-n-2?in=radioantenask/sets/20-rokov-hudby-za-24-hod-n

https://soundcloud.com/radioantenask/20-rokov-hudby-za-24-hod-n-1?in=radioantenask/sets/20-rokov-hudby-za-24-hod-n

https://soundcloud.com/radioantenask/20-rokov-hudby-za-24-hod-n?in=radioantenask/sets/20-rokov-hudby-za-24-hod-n