Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 12. máj 2024Meniny má Pankrác
< sekcia Slovensko

Teraz.sk má už 100 000 unikátnych návštevníkov

Spravodajský portál TASR Teraz.sk dnes spustil aj novú službu – živé výsledky futbalových, hokejových, tenisových a basketbalových zápasov.

Bratislava 3. apríla (TERAZ.sk) - Nový spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky Teraz.sk za necelý prvý mesiac prevádzky navštívilo už viac ako 100 000* unikátnych návštevníkov, ktorí si spolu pozreli viac ako 600 000* stránok. Portál, ktorý odštartoval 7. marca, zverejnil zatiaľ 3 500 správ z TASR, viac ako stovku fotogalérií a verejnosti sprístupnil aj viac ako 200 videí z produkcie TASR.

Generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník je rád, že „nový portál Teraz.sk sa hneď od začiatku zaradil svojim raketovým štartom medzi relevantné spravodajské weby a potvrdilo sa, že ľudia majú záujem o rýchle a objektívne informácie, ktoré nie sú spoplatnené.“ Už v apríli by mali byť k dispozícií aj aplikácie Teraz.sk pre iOS a Android, dodal J. Rezník.

Spravodajský obsah Teraz.sk dnes rozšírilo aj o výsledkový online servis pre športových fanúšikov. Na stránke www.teraz.sk/livescore prinášame aktuálne výsledky všetkých svetových líg vo futbale, hokeji, basketbale a výsledky tenisových turnajov. Skóre jednotlivých zápasov je aktualizované online.

Tlačová agentúra Slovenskej republiky je verejnoprávna, národná, nezávislá, informačná inštitúcia, ktorá poskytuje službu verejnosti v oblasti spravodajstva.

* Zdroj: Google analytics