Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

Azarenkovej priateľ sa po páde z okna podrobil operácii

Sergej Bubka ml. Foto: TASR/AP Photo

Syn legendárneho ukrajinského skokana o žrdi a profesionálny tenista Sergej Bubka mladší nešťastne vypadol vo štvrtok z tretieho poschodia budovy v Paríži.

Paríž 2. novembra (TASR) - Syn legendárneho ukrajinského skokana o žrdi a profesionálny tenista Sergej Bubka mladší sa po štvrtkovom páde z tretieho poschodia budovy v Paríži podrobil operácii a zostáva hospitalizovaný v nemocnici Georgesa Pompidoua.

O zdravotnom stave 186. hráča sveta a priateľa ženskej tenisovej jednotky Victorie Azarenkovej poskytuje ošetrujúci personál len málo informácií. Pri nešťastnej udalosti utrpel viaceré zlomeniny, mal by však byť mimo ohrozenia života.

Dvadsaťpäťročný Bubka sa podľa francúzskych médií po návrate z centra mesta ocitol vo štvrtok v skorých ranných hodinách zamknutý v kúpeľni apartmánu, patriacemu jednému z jeho kamarátov, a v snahe preliezť cez okno do susednej izby nešťastne vypadol.

Ukrajinský tenista hráva pravidelne na challengerových turnajoch, ešte v utorok odohral duel v Ženeve, kde prehral s Nemcom Björnom Phauom. V uplynulej sezóne dosiahol svoj najvýraznejší úspech postupom do 2. kola grandslamového turnaja US Open. Informovala agentúra dpa.