Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Cavani sa len v piatok vráti z Uruguaja, proti Turínu asi nenastúpi

Edinson Cavani, SSC Neapol Foto: TASR/AP

Dvadsaťšesťročný spoluhráč Slováka Mareka Hamšíka je s 20 gólmi najlepším strelcom Serie A.

Rím 29. marca (TASR) - Futbalisti SSC Neapolu nastúpia v sobotňajšom ligovom zápase proti FC Turín bez svojho najlepšieho kanoniera Edinsona Cavaniho. Uruguajský reprezentant sa totiž vráti po kvalifikačnej prestávke do Talianska až v piatok večer.

Dvadsaťšesťročný spoluhráč Slováka Mareka Hamšíka je s 20 gólmi najlepším strelcom Serie A, ale tréner Walter Mazzarri sa pripravuje aj na alternatívu bez Cavaniho.

"Ešte s ním budem hovoriť, ale momentálne neviem v akom je stave. Vieme, že mal problémy s odletom. Budem s ním až v Turíne, takže tam to preberieme,"
cituje agentúra Reuters Mazzarriho. "Ak Cavani nebude môcť hrať, tak vyskúšame vpredu dvojicu Lorenzo Insigne a Goran Pandev, alebo pridáme do stredovej formácie jedného stredopoliara."

Cavani hral v utorok za Uruguaj, ale úradujúci víťazi Copa America 2011 prehrali v zápase kvalifikácie MS 2014 v Santiagu s Chile 0:2. Neapol je v Serii A na druhom mieste so ziskom 56 bodov, ale na vedúci Juventus Turín, ktorý sa v sobotu predstaví na ihrisku Interu Miláno, stráca deväť bodov.