Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Česi vybrali do nominácie na All Star zápas ofenzívne ladených hráčov

Tréner Vladimír Vůjtek, archívna snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

All Star Cup 2018 sa uskutoční 17. februára na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu

Praha 22. januára (TASR) – Realizačný tím hokejového výberu Českej republiky zverejnil v pondelok štrnásťčlennú nomináciu na All Star zápas v Bratislave. Z pozície hlavného trénera ho povedie Vladimír Vůjtek. Jeho asistentom bude Viktor Ujčík, generálnym manažérom tímu bude Petr Nedvěd.

"Už sa neviem dočkať, veľmi sa na to teším. Mám rád Bratislavu a Slovensko, prežil som tam krásne roky. Páči sa mi aj zaujímavý formát blížiacej sa akcie, ktorá bude pre fanúšikov určite atraktívna,"
uviedol Vůjtek, ktorý priviedol slovenskú reprezentáciu na MS 2012 vo Fínsku k striebru. "Vyberali sme spoločne s trénermi, bolo potrebné počkať na olympijskú nomináciu," citoval Nedvěda portál idnes.cz. "Siahli sme po hráčoch, ktorí sú ofenzívne ladení. Chceli sme korčuliarov a hokejistov, ktorým vyhovuje útočenie," dodal generálny manažér.

All Star Cup 2018 sa uskutoční 17. februára na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Zúčastnia sa na ňom výbery Tipsport Ligy, českej extraligy, rakúskej EBEL a nemeckej DEL.


Nominácia výberu českej extraligy na All Star Cup 2018 (zdroj: www.idnes.cz):

brankári:
Libor Kašík (Aukro Berani Zlín), Miroslav Svoboda (HC Škoda Plzeň)

obrancovia: Erik de la Rose (HC Dukla Jihlava), Brett Flemming (Piráti Chomutov), Marek Hrbas (HC Vítkovice Ridera), Martin Vyrůbalík (HC Olomouc)

útočníci: Jaroslav Bednář (Mountfield HK), Viktor Hübl (HC Verva Litvínov), Marek Kvapil (Bílí Tygři Liberec), Martin Nečas (HC Kometa Brno), Lukáš Pech (HC Sparta Praha), Jiří Polanský (HC Oceláři Třinec), David Tomášek (HC Dynamo Pardubice), Jakub Orsava (BK Mladá Boleslav)

Tréneri: Vladimír Vůjtek, Viktor Ujčík