Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Dvoch fanúšikov Brightonu pobodali, previezli ich do nemocnice

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Júlia Jánošíková

Podľa talianskych médií zavolal v stredu krátko po polnoci na políciu pracovník reštaurácie, ktorý uviedol, že dvaja fanúšikovia prišli požiadať o pomoc po tom, ako ich neďaleko niekto bodol.

Rím 7. marca (TASR) - Dvaja fanúšikovia anglického futbalového klubu Brighton & Hove Albion utrpeli zranenia v stredu večer v Ríme a previezli ich do nemocnice. Účastníka Premier League čaká vo štvrtok úvodný osemfinálový zápas Európskej ligy na ihrisku AS Rím (18.45 h).

Podľa talianskych médií zavolal v stredu krátko po polnoci na políciu pracovník reštaurácie, ktorý uviedol, že dvaja fanúšikovia prišli požiadať o pomoc po tom, ako ich neďaleko niekto bodol. Jeden z nich mal tri rany na ľavom stehne, druhý zranenie v oblasti pravého stehna. Informovala o tom agentúra AP.

Brighton sa dostal do niektorej z európskych klubových súťaži prvýkrát a podarilo sa mu postúpiť do vyraďovacej časti. Na ihrisku talianskeho tímu chce potvrdiť formu v EL. V predchádzajúcich štyroch zápasoch neinkasoval a ešte neprehral na pôde súpera (dve víťazstvá, jedna remíza).