Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

FK Senica sa dohodol na spolupráci so zahraničným sponzorom

Na archívnej snímke uprostred Jakub Mareš (Slovan) v popredí Oliver Podhorin, v pozadí Michal Ranko a vpravo Erik Otrískal (všetci Senica) v zápase Fortuna ligy. Foto: TASR/Martin Baumann

Za novým partnerom stojí skupina ľudí, ktorí majú skúsenosti s prácou vo futbale v zahraničných kluboch a zdieľajú rovnakú vášeň pre futbal.

Senica 13. decembra (TASR) - Slovenský futbalový klub FK Senica sa dohodol na spolupráci so zatiaľ neznámym zahraničným sponzorom. Uviedla to v stredu oficiálna webová stránka fortunaligistu.

V uplynulom období sa zástupcovia klubu stretli s potenciálnym sponzorom na niekoľkých stretnutiach. Prebrali na nich aktuálnu situáciu v klube, jeho filozofiu a riešili aj budúce plány klubu. Ako ďalej informuje klub zo Záhoria, za novým partnerom stojí skupina ľudí, ktorí majú skúsenosti s prácou vo futbale v zahraničných kluboch a zdieľajú rovnakú vášeň pre futbal. Bližšie informácie zatiaľ Seničania nezverejnili.

Záhoráci sú po jeseni 2017/2018 na poslednom mieste v tabuľke FL, na konte majú 11 bodov a na predposledný Prešov strácajú dva body.