Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Frankfurt angažoval obrancu Durma a stredopoliara Kohra

Tréner nemeckého futbalového klubu Eintracht Frankfurt Adi Hütter (vľavo) a nová posila klubu Erik Durm si podávajú ruky na tlačovej konferencii vo Frankfurte 3. júla 2019. Frankfurt získal obrancu Erika Durma bez odstupného z anglického Huddersfield Town. Dvadsaťsedemročný Durm sa dohodol na 4-ročnej zmluve. Frankfurt tiež angažoval stredopoliara Dominika Kohra z Bayeru Leverkusen. Foto: TASR/AP

Durm má na konte 7 reprezentačných štartov za Nemecko. V roku 2014 získal titul majstra sveta, hoci na šampionáte v Brazílii neodohral ani minútu.

Frankfurt 3. júla (TASR) - Nemecký futbalový klub Eintracht Frankfurt získal obrancu Erika Durma bez odstupného z anglického Huddersfield Town. Dvadsaťsedemročný Durm sa dohodol na 4-ročnej zmluve. Frankfurt tiež angažoval stredopoliara Dominika Kohra z Bayeru Leverkusen.

Durm má na konte 7 reprezentačných štartov za Nemecko. V roku 2014 získal titul majstra sveta, hoci na šampionáte v Brazílii neodohral ani minútu. V minulosti obliekal dres Borussie Dortmund. Dvadsaťpäťročný Kohr podpísal 5-ročnú zmluvu, prestupovú sumu zainteresovaní nezverejnili. Informovala agentúra DPA.