Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Vychádza fotokniha fotoreportéra TASR o titule Trnavy

Na snímke tréner Trnavy Nestor El Maestro s trofejou pre majstra Fortuna ligy oslavuje titul po zápase záverečného 10. kola Fortuna ligy nadstavbovej časti skupiny o titul FC Spartak Trnava - AS Trenčín v Trnave v sobotu 19. mája 2018. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Autor cez sériu 600 fotografií ponúka pohľad na zisk prvého titulu Spartaka v najvyššej slovenskej súťaži, súčasťou knihy sú aj štatistiky hráčov a ich vyjadrenia.

Trnava 7. júna (TASR) - Fotoreportér Tlačovej agentúry SR (TASR) Lukáš Grinaj zostavil unikátnu knihu, ktorá prevažne prostredníctvom obrazového materiálu mapuje majstrovskú sezónu Spartaka Trnava vo futbalovej Fortuna lige 2017/18.

Autor cez sériu 600 fotografií ponúka pohľad na zisk prvého titulu Spartaka v najvyššej slovenskej súťaži, súčasťou knihy s názvom "To my sme El majstri" sú aj štatistiky hráčov a ich vyjadrenia. "Na knihe som začal pracovať približne tri mesiace pred skončením ligy. Veril som, že chalani to dotiahnu na majstra. Podarilo sa a teraz by som rád všetkým pripomenul tento skvelý úspech na mojich fotografiách a priniesol niečo, čo ešte nemá žiadny futbalový klub na Slovensku," povedal pre TASR Grinaj, ktorý v uplynulej sezóne navštívil všetky zápasy Spartaka vrátane pohárových, i na ihriskách súperov.

Kniha vyjde v náklade 1000 kusov, jej tlač sa spustí v pondelok 11. júna. Obálku knihy vytvoril pôvodom Argentínčan a fanúšik trnavského futbalu Tomas Castellani. "V knihe má svoje miesto na dvojstrane každý hráč a člen realizačného tímu. Súčasťou knihy sú aj fotografie z osláv titulu po zápasoch s Dunajskou Stredou a AS Trenčín," dodal Grinaj.