Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Tréner futbalistov SR 16 B. Fodrek debutoval výhrami nad Čiernou Horou

Na snímke vpravo Branislav Fodrek. Foto: TASR Martin Baumann

Mladí Slováci pod jeho vedením v NTC Senec dvakrát zdolali rovesníkov z Čiernej Hory 2:1.

Senec 20. septembra (TASR) - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 16 rokov Branislav Fodrek má na novom poste za sebou úspešný debut.

Mladí Slováci pod jeho vedením v NTC Senec dvakrát zdolali rovesníkov z Čiernej Hory 2:1. Na utorňajšom, resp. štvrtkovom víťazstve sa troma gólmi podieľal útočník Martin Kušnír z MFK Ružomberok.

štvrtok:

Slovensko "16" – Čierna Hora "16" 2:1 (0:0)
Góly:
60. a 80+. Kušnír – 70. Vukovič.

zostava SR 16: Novák – Halabrín (37. Kukuč), Rojka (67. Mazanovský), Szalma, Mičák – Veliký, Sečanský, Jambor (78. Tomík)– Spáčil (53. Kotlár), Kušnír, Hasoň (67. Demitra).


Hlas po zápase:

Branislav Fodrek, tréner SR 16: "Bol to z našej strany opäť solídny zápas, s viacerými veľmi dobrými úsekmi hry a dosiahli sme v ňom zaslúžené víťazstvo. Šli sme za ním až do konca, hráčov sme nabádali k trpezlivosti. Kušnír strelil dva góly, z tohto pohľadu bol najviditeľnejší, no v našej zostave bolo viacero veľmi dobrých výkonov."

utorok:

Slovensko "16" - Čierna Hora "16" 2:1 (2:1)
Góly:
21. Roganovič (vlastný), 33. Kušnír (z 11 m) – 36. Mijovič.

zostava SR 16: Žúrek – Kopásek, Mazanovský, Mičák, Kukuč – Kušnír (67. Spáčil), Šnajder, Kudlička (67. Sečanský) – Demitra (76. Hasoň), Tomík (56 Jambor), Kotlár


Hlas po zápase:

Branislav Fodrek tréner SR 16: "Väčšinu zápasu sme mali pod kontrolou, preto si myslím, že naše víťazstvo je zaslúžené. Dvadsať posledných minút, keď mali navrch Černohorci, nám ukázalo naše rezervy, máme na čom pracovať. Už cez prestávku sme reagovali na niektoré naše nedostatky v hre, ale pri celkovom pohľade na zápas môžem povedať, že som spokojný."