Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Marcelo sa rozlúčil s Ronaldom: Čoskoro sa vidíme

Cristiano Ronaldo (uprostred) a Marcelo (vpravo). Foto: TASR/AP

Talianske médiá špekulujú, že by sa obaja mohli onedlho stretnúť v Juventuse Turín.

Madrid 12. júla (TASR) - Futbalista Realu Madrid Marcelo sa na svojom účte na sociálnej sieti Instagram oficiálne rozlúčil s Cristianom Ronaldom. Talianske médiá špekulujú, že by sa obaja mohli onedlho stretnúť v Juventuse Turín.

Marcelo vo štvrtok napísal: "Nikdy by som si nepomyslel, že príde tento deň. Ale prišiel čas napísať, že sa čoskoro vidíme. Nič netrvá večne. Dúfam, že budeš šťastný na tvojej novej ceste."

Podľa talianskej televízie Sport Mediaset Ronaldo požiadal vedenie Juventusu, aby priviedlo do mužstva Marcela. Brazílsky obranca bol jedným z mála hráčov Realu, ktorí sa s Ronaldom verejne rozlúčili. K textu pridal aj fotografie, na ktorých obaja hráči spolu oslavujú zisk niekoľkých trofejí: "Budú mi chýbať naše predzápasové rozhovory, po ktorých si uvoľnil celý tím. Som hrdý, že som s tebou hral. Keď ukončíš kariéru, budem niekde sedieť v bare na pive a rozprávať každému všetky naše príbehy a pozerať sa pri tom na všetky naše fotografie."

Marcelo by mal nastúpiť v drese Realu 5. augusta v USA proti Juventusu Turín v prípravnom zápase. Štart Ronalda je však v tejto chvíli nepravdepodobný, pretože 33-ročný Portugalčan je do konca júla na dovolenke.