Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Hodgson chce viesť Anglicko aj proti Škótsku a Slovensku

Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson, archívne foto Foto: TASR/AP

Sobotňajší žreb v Petrohrade rozhodol, že Anglicko sa v kvalifikačnej F-skupine stretne so Slovenskom, Škótskom, Slovinskom, Litvou a Maltou.

Petrohrad 26. júla (TASR) - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson verí, že dostane šancu viesť mužstvo Albionu aj kvalifikáciii o postup na MS 2018. Skúsenému koučovi vyprší zmluva pri národnom tíme po EURO 2016 vo Francúzsku.



Sobotňajší žreb v Petrohrade rozhodol, že Anglicko sa v kvalifikačnej F-skupine stretne so Slovenskom, Škótskom, Slovinskom, Litvou a Maltou. "So zložením skupiny som spokojný. Ak vedenie našej asociácie bude chcieť, aby som viedol mužstvo aj naďalej, ja budem určite súhlasiť," povedal po žrebe Hodgson.

Pod vedením 67-ročného kouča má Albion výborne rozohratú kvalifikáciu o postup na EURO 2016. Rovnako ako Slováci aj Angličania vedú svoju skupinu s plným počtom 18 bodov zo šiestich zápasov. "Myslím, že máme veľkú šancu prebojovať sa na MS 2018. Viac ako zaujímavé budú určite zápasy proti Škótsku, fanúšikovia si to užijú," dodal Hodgson.