Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Hossa bude pre novú sezónu v poriadku, verí generálny manažér Chicaga

Foto: TASR/AP

Myslí si to generálny manažér Chicaga Blackhawks Stan Bowman, ktorého tím už skončil vyraďovacie boje v zámorskej NHL po prehratej sérii s Phoenixom Coyotes.

Chicago 26. apríla (TASR) - Slovenský hokejový krídelník Marián Hossa má dobré predpoklady na to, aby z jeho otrasu mozgu nestal vleklý a dlhotrvajúci problém. Myslí si to generálny manažér Chicaga Blackhawks Stan Bowman, ktorého tím už skončil vyraďovacie boje v zámorskej NHL po prehratej sérii s Phoenixom Coyotes.

Hossa inkasoval tvrdý hit od Raffiho Torresa v treťom zápase konfrontácie Blackhawks - Coyotes, po ktorom ho museli odniesť z ľadu na nosidlách. Z nemocnice ho však ešte v ten večer prepustili a liečiť sa bude v domácom prostredí.

"Mali sme podobné prípady aj v súvislosti s inými hráčmi. Je ťažké odhadnúť dobu rekonvalescencie, ale sme optimistickí, že sa v nasledujúcej sezóne vráti späť v poriadku. Prípravný kemp začína v septembri, teraz je apríl, čo znamená, že je dostatok času k dispozícii na liečenie," povedal na margo Hossovho zranenia pre espn.com Bowman.