Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Kapitán Gerrard verí v úspešnú sezónu Liverpoolu

Steven Gerrard Foto: TASR

Kapitán anglického futbalového klubu FC Liverpool je presvedčený, že skončia v budúcej sezóne Premier League v najlepšej štvorke a kvalifikujú sa do Ligy majstrov.

Londýn 27. júla (TASR) - Kapitán anglického futbalového klubu FC Liverpool Steven Gerrard vyhlásil, že mužstvo pod vedením nového trénera Brendana Rodgersa skončí v budúcej sezóne Premier League v najlepšej štvorke a kvalifikuje sa do Ligy majstrov.

Tridsaťdvaročný stredopoliar v piatkovom rozhovore pre denník Liverpool Echo uviedol, že klub nemôže skončiť na ôsmom mieste, ako sa mu to podarilo v predošlej sezóne. "Myslím si, že sa dostaneme medzi štyri najlepšie tímy. Som o tom presvedčený," povedal Gerrard, no o titule nechcel hovoriť: "Nie som si istý, či sa niekedy stalo, že by mužstvo z ôsmeho miesta vyskočilo až na vrchol."

Kapitán anglickej reprezentácie, ktorého klubovým spoluhráčom je slovenský stopér Martin Škrtel, si pochvaľuje doterajšie pôsobenie kouča Rodgersa. "Nemôžem si pomôcť, ale zakaždým, keď sa s ním človek rozpráva, zostane očarený," dodal.

"The Reds" odštartujú sezónu 18. augusta na ihrisku West Bromwichu Albion.