Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Súťaž zručností vyhrali hráči Černyševovej divízie, Hudáček tancoval

Na snímke Július Hudáček. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Hráči bojovali spolu v piatich súťažiach. Najrýchlejším korčuliarom sa stal Dmitrij Kagarlickij z Dinama Moskva, súťaž brankárov vyhral Igor Bobkov z Avangardu Omsk.

Kazaň 19. januára (TASR) - Hokejisti výberu Černyševovej divízie zvíťazili v sobotňajších súťažiach zručností pred Zápasom hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v Kazani. Duel sa koná v nedeľu.

V tradičnom "predkrme" zápasu nechýbal ani slovenský brankár Július Hudáček zo Spartaka Moskva. Ten okrem svojho hokejového umenia zabavil vypredanú TatNefť Arénu s kapacitou 10 000 divákov aj tancom so slovenskou hokejovou reprezentantkou Nicol Čupkovou.

Dvadsaťšesťročná útočníčka pôsobí v najvyššej ruskej súťaži v drese Ufy. O zábavu sa starali aj ďalší hokejisti, ktorí si pripravili kostýmy, bývalý hráč Banskej Bystrice Mathew Maione dokonca zahral na gitare pesničku Ho Hey od skupiny The Lumineers.

Samotnú súťaž zručností vyhrali hráči Černyševovej divízie, ktorí získali spolu deväť bodov. Druhá skončila Tarasovova divízia (6 b.), hokejisti Bobrovovej divízie s Hudáčkom boli tretí (5) a posledné miesto obsadila Charlamovova divízia (3).

Hráči bojovali spolu v piatich súťažiach. Najrýchlejším korčuliarom sa stal Dmitrij Kagarlickij z Dinama Moskva, súťaž brankárov vyhral Igor Bobkov z Avangardu Omsk, najtvrdšiu strelu predviedol Alexander Jelesin z Lokomotivu Jaroslavľ, najpresnejšie strieľal Sergej Širokov z Omska a "hokejový biatlon" zvládli najlepšie hráči Černyševovej divízie.