Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Kolumbijčanovi Sanchezovi sa po červenej karte vyhrážajú smrťou

Na snímke uprostred slovinský rozhodca Damir Skomina udeľuje prvú červenú kartu na šampionáte, dole sediaci potrestaný kolumbijský hráč Carlos Sanchez v zápase H-skupiny MS vo futbale Kolumbia - Japonsko (1:2) v ruskom Saransku v utorok 19. júna 2018. Foto: TASR/AP

Polícia v Kolumbii vyzvala skupinu odborníkov v oblasti počítačovej kriminality, aby pomohla pri hľadaní osôb, ktoré stoja za útokmi na stredopoliara národného tímu.

Bogota 21. júna (TASR) - Kolumbijskému futbalistovi Carlosovi Sanchezovi sa prostredníctvom sociálnych sietí vyhrážajú smrťou. Dôvodom je jeho vylúčenie v úvodnom zápase Juhoameričanov na MS v Rusku a následná prehra 1:2 s Japonskom.

Polícia v Kolumbii vyzvala skupinu odborníkov v oblasti počítačovej kriminality, aby pomohla pri hľadaní osôb, ktoré stoja za útokmi na stredopoliara národného tímu. Informovala o tom agentúra DPA.

Situácia je znepokojujúca najmä v súvislosti so smrťou Andresa Escobara v roku 1994. Kolumbijský obranca si na MS v Spojených štátoch amerických strelil v zápase proti domácemu tímu nešťastný vlastný gól a päť dní po návrate domov ho zastrelili. Na jeho pohrebe sa zúčastnilo viac ako 100.000 ľudí a páchateľa o rok neskôr odsúdili.