Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Manchester United deklasoval Wolverhampton 5:0

Foto: TASR/AP

Zverenci trénera Alexa Fergusona rozhodli o svojom triumfe už v prvom polčase, v ktorom zaťažili konto súpera tromi gólmi.

Londýn 18. marca (TASR) - Futbalisti Manchestru United deklasovali v nedeľňajšom zápase 29. kola anglickej Premier League domáci Wolverhampton Wanderers 5:0 a rehabilitovali sa za vypadnutie v osemfinále Európskej ligy UEFA s Athleticom Bilbao.

Zverenci trénera Alexa Fergusona rozhodli o svojom triumfe už v prvom polčase, v ktorom zaťažili konto súpera tromi gólmi a po zmene strán pridali ďalšie dva. United sa odpútal na čele tabuľky od mestského rivala City, pred ktorým má náskok 4 body, ale odohral o zápas viac.

Torres zažehnal päťmesačné gólové suchoty, Chelsea - Leicester 5:2


Španielsky futbalista Fernando Torres ukončil v nedeľu päť mesiacov trvajúce gólové suchoty, ktoré mu strpčovali život po prestupe do londýnskej Chelsea.

"The Blues" pomohol bývalý útočník Atletica Madrid a FC Liverpool k výhre 5:2 nad Leicesterom City dvoma gólmi a aj vďaka nemu si tím Roberta di Mattea zabezpečil postup do semifinále Pohára FA. Torresova strelecká mizéria trvala 24 zápasov a v prepočte takmer 26 hodín. Naposledy sa Španiel tešil z presného zásahu v októbri minulého roka.



O 17.00 h sa začalo stretnutie Newcastle United - Norwich City.



sumár - 29. kolo:

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 0:5 (0:3)

Góly: 21. Evans, 43. Valencia, 45. Welbeck, 56., 61. Javi Hernandez, ČK: 39. Zubar (Wolverhampton)