Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Maradona opät potvrdil prchkú povahu, kopol do fotografa

Maradona Foto: TASR/AP

Okrem toho spolucestujúci v lietadle bývalého kapitána a neskôr trénera argentínskej reprezentácie obvinil, že ho mal počas letu napadnúť.

Buenos Aires 15. mája (TASR) - Legendárny bývalý argentínsky futbalista Diego Maradona opäť potvrdil svoju prchkú povahu. Ako informovala agentúra Reuters, majster sveta z roku 1986 mal po návrate z Dubaja do rodnej krajiny slovne zaútočiť na novinárov a kopnúť do fotografa. Okrem toho spolucestujúci v lietadle bývalého kapitána a neskôr trénera argentínskej reprezentácie obvinil, že ho mal počas letu napadnúť.

Päťdesiatdvaročný Maradona priletel v utorok spolu so svojou 22-ročnou priateľkou Rociou Olivovou do Buenos Aires, kde chcel navštíviť svojho syna, ktorého mu pred tromi mesiacmi porodila bývalá partnerka Veronica Ojedová. Podľa agentúry AP Maradona na ceste z letiska zastavil svoje auto na ceste a po fotografoch, ktorí ho prenasledovali, hodil niekoľko kameňov. Takisto mal najmenej jedného z nich kopnúť.

Na tlačovej konferencii sa Maradonovi nepáčila otázka ohľadom dôvodu návštevy rodnej krajiny. Žurnalistov nazval "zlými ľuďmi". "Budem komunikovať len s tými novinármi, ktorí sú mojimi priateľmi," vyhlásil.