Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Meszároš sa pri návrate cítil lepšie, než očakával, prehra ho mrzí

Andrej Meszároš v súboji so Sidneym Crosbym Foto: TASR/AP

Rodáka z Považskej Bystrice napokon vyťažil tréner Peter Laviolette oveľa viac, než pôvodne očakával.

Philadelphia 20. januára (TASR) - Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš napokon stihol štart skrátenej sezóny NHL a objavil sa v zostave Philadelphie Flyers v otváracom súboji ročníka proti Pittsburghu Penguins (1:3).

Dvadsaťsedemročný zadák ešte pár hodín pred úvodným buly nevedel, či nastúpi za letcov, keďže len nedávno začal s tréningom po vlaňajšej operácii achilovky.

"V skutočnosti som sa cítil oveľa lepšie, než som si myslel, čo je dobré znamenie. Nanešťastie, je úplne jedno, ako sa cítim, pretože sme prehrali," komentoval svoje premiérové vystúpenie Meszároš, ktorého citoval denník Philadelphia Inquirer.

Rodáka z Považskej Bystrice napokon vyťažil tréner Peter Laviolette oveľa viac, než pôvodne očakával. V tretej obrannej formácii po boku Kurtisa Fostera strávil na ľade takmer 20 minút (19:54), pričom rozdal štyri bodyčeky a zblokoval jednu strelu. Podľa philly.com odohral solídny zápas.

"Snažil som sa hrať jednoducho, koncentrovať sa len na môj výkon. Ako plynul zápas, cítil som sa stále viac a viac komfortnejšie," dodal bývalý hráč Ottawy či Tampy Bay.