Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 12. máj 2024Meniny má Pankrác
< sekcia Šport

Každý zápas Slovákov na MS v hokeji bude na Teraz.sk ONLINE

Na snímke nápis TASR na aute pred budovou, v ktorej sídli Tlačová agentúra Slovenskej republiky na Dúbravskej ceste v Bratislave 15. júla 2020. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Na MS do Rigy (12. do 28. mája) vo štvrtok odcestujú redaktor Michal Runák a fotoreportér Martin Baumann.

Bratislava 11. mája (TASR) - Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR) sa udalosti 86. svetového šampionátu v hokeji chystá pokrývať v osvedčenom formáte a s dvoma vyslanými reportérmi. Na MS do Rigy (12. do 28. mája) vo štvrtok odcestujú redaktor Michal Runák a fotoreportér Martin Baumann.

Reportérske duo v lotyšskom dejisku, prípadne neskôr aj vo fínskom Tampere, priblíži účinkovanie slovenských hokejistov zo živého pohľadu, príbehovejším spôsobom, podľa možností aj s rozšíreným spektrom multimediálnych produktov. Redakcia v Bratislave prinesie podľa vzoru predchádzajúcich rokov reportáže z každého zápasu, so základnými štatistickými údajmi (kompletný sumár, zostavy, tabuľky), so širším perexom a krátkymi referátmi, v ďalšom znení aj s hlasmi aktérov. V prípade zásadnejších zápasov aj briefy, ktoré budú súčasťou všetkých zápasov Slovenska i celej vyraďovacej fázy. V prípade postupu slovenských hokejistov do bojov o medaily sa flešuje, takisto akýkoľvek finálový súboj MS. Od nedele bude ŠR TASR poskytovať aj základné štatistiky turnaja, vo dva voľné dni a po skončení šampionátu vyjdú rozšírené a otextované štatistiky. Počas turnaja budú v štandardnom rozsahu vychádzať aj rôzne aktuality, zaujímavosti a nadstavbové materiály.

Spravodajský portál TASR Teraz.sk bude prinášať spravodajské online články zo všetkých zápasov slovenského národného tímu, ako aj zo zápasov o medaily. V týchto článkoch bude mapovať vývoj zápasu minútu po minúte.