Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

OBRAZOM: Malý chlapec dostal nečakaný darček, dres priamo od Messiho

Murtazá Ahmadí sa hrá futbal v novom drese. Foto: TASR/AP
Päťročný afganský chlapec Murtazá Ahmadí, ktorý je veľkým fanúšikom argentínskeho futbalistu Lionela Messiho, hrá futbal s darovaným a podpísaným futbalovým dresom od Messiho 26. februára 2016 v Kábule. Fotografie Murtazú Ahmadího v modro-bielom pruhovanom tričku vyrobenom z igelitovej tašky sa stali hitom na sociálnych sieťach. Foto: TASR/AP

Fotografie Murtazú Ahmadího v modro-bielom pruhovanom tričku vyrobenom z igelitovej tašky sa stali hitom na sociálnych sieťach.

Bratislava/Kábul 1. marca (Teraz.sk) - Futbalista Lionel Messi pred pár dňami poslal dva svoje originálne podpísané dresy chlapcovi z Afganistanu, ktorý si predtým sám vyrobil z plastovej tašky reprezentačné tričko Argentíny s číslom 10 na chrbte a jeho fotografia obletela svet.

Päťročný afganský chlapec Murtazá Ahmadí, ktorý je veľkým fanúšikom argentínskeho futbalistu Lionela Messiho, si už stihol v novom drese zahrať futbal. Afganská futbalová federácia plánuje stretnutie medzi Messim a jeho päťročným obdivovateľom, ktorého fotografie v modro-bielom pruhovanom tričku vyrobenom z igelitovej tašky sa stali hitom na sociálnych sieťach.





Foto: TASR/AP


Foto: TASR/AP


Foto: TASR/AP