Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Real Madrid chce poslať Sahina a Kaka na hosťovanie

Hráč Realu Madrid Kaka Foto: TASR/AP

Naopak, tím ´bieleho baletu ´ by mohol posilniť chorvátsky stredopoliar Luka Modrič, ktorý je na odchode z Tottenhamu Hotspur.

Madrid 27. júla (TASR) - Španielsky futbalový klub Real Madrid pošle stredopoliara Nuriho Sahina na hosťovanie do niektorého z klubov anglickej Premier League. Turecký internacionál by mal podľa miestnych médií skončiť v Arsenale Londýn, no záujem prejavili aj konkurenčné tímy Manchester United a Tottenham Hotspur.

Dvadsaťtriročný Sahin prišiel do Realu v roku 2011 z nemeckej Borussie Dortmund. V uplynulej sezóne však pre rôzne zranenia odohral iba štyri zápasy. "Myslíme si, že ak by mal šancu niekde pravidelne hrávať, je lepšie, keď odíde," uviedol tréner Jose Mourinho.

Z tímu má údajne odísť aj brazílsky tvorca hry Kaka a to do AC Milána, z ktorého v roku 2009 do "bieleho baletu" prišiel. Taliansky veľkoklub však nechce platiť odstupné a hráča chce iba na hosťovanie.

Mourinho však v piatok vyhlásil, že by bol najradšej, keby Kaka v tím zotrval. "Neviem, či ostane, alebo nie a zatiaľ to nevie povedať ani on ani tím. Medzi nami dvoma však nie sú žiadne pochybnosti. Vie, aký mám názor a ja poznám ten jeho," vyhlásil Portugalčan. O Kaka sa okrem AC zaujíma aj milionársky Paríž SG a dokonca aj New York Red Bulls.

Naopak, tím "bieleho baletu" by mohol posilniť chorvátsky stredopoliar Luka Modrič, ktorý je na odchode z Tottenhamu Hotspur.