Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Ronaldova nespokojnosť prekvapila aj jeho spoluhráčov

Cristiano Ronaldo z Realu Madrid Foto: TASR/AP Photo/ Alberto Di Lolli

Prvé dohady, že s Portugalčanom niečo nie je v poriadku, vyvolala jeho reakcia po vsietení dvoch gólov v nedeľňajšom zápase proti Granade.

Madrid 4. septembra (TASR) - Vyjadrenia útočníka Realu Madrid Cristiana Ronalda, že v španielskom veľkoklube nie je šťastný, prekvapili aj jeho spoluhráčov.

"Neviem, čo sa deje s Cristianom. Bolo to pre nás rovnako veľké prekvapenie ako pre všetkých," vyhlásil obranca Arbeola pred novinármi.

"Všetci v Madride sme jedna veľká rodina. Určite ho podporíme vo všetkom, pre čo sa rozhodne. Rovnako, ako by sme podporili Mesuta Özila, Michaela Essiena alebo hocikoho iného."

Arbeola tiež odmietol tvrdenia, podľa ktorých si jeden z najlepšie platených hráčov sveta, hľadá lepší kontrakt. "Nikdy som ho nepočul rozprávať o peniazoch, dlhšom kontrakte či o odchode. Myslím si, že tu ostane ešte niekoľko rokov."

"Možno len od nás potrebuje viac náklonnosti. Ak je to tak, určite ju od dostane," zauvažoval Ronaldov spoluhráč.

Prvé dohady, že s Portugalčanom niečo nie je v poriadku, vyvolala jeho reakcia po vsietení dvoch gólov v nedeľňajšom zápase proti Granade. Dvadsaťsedemročný útočník po svojom 149. a 150. góle neprejavil žiadne náznaky radosti a novinárom po stretnutí povedal, že za jeho reakciou možno hľadať profesionálne dôvody, o ktorých vie aj jeho zamestnávateľ.

Opora "bieleho baletu" zároveň jednoznačne vylúčila, že za jeho smútkom je víťazstvo Andresa Iniestu z FC Barcelona v ankete o najlepšieho futbalistu Európy.

Miestne médiá neustále špekulujú o príčinách Ronaldových vyjadrení. Portugalský špílmacher mal podľa nich údajne v sobotu dohodnuté stretnutia s prezidentom úradujúceho španielskeho majstra Florentinom Perezom, na ktorom sa mali rozprávať o jeho nespokojnosti. Informovala agentúra Reuters.