Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Rooney sa môže vrátiť do zostavy United už v dueli proti Newcastlu

Wayne Rooney Foto: TASR/AP

Rooney sa zranil počas súboja s útočníkom Fulhamu Hugom Rodallegaom.

Londýn 25. septembra (TASR) - Futbalista Manchestru United Wayne Rooney chystá návrat do zostavy "The Red Devils". Anglický reprezentant nehral mesiac pre hlbokú tržnú ranu, ktorú utrpel 25. augusta v dueli Premier League proti Fulhamu.

Rooney sa zranil počas súboja s útočníkom Fulhamu Hugom Rodallegaom. V zostave United by sa však mohol objaviť už v stredajšom dueli Ligového pohára proti Newcastlu United, alebo v sobotňajšom súboji Premier League proti Tottenhamu Hotspur.

"Nie je od toho ďaleko. Absolvoval niekoľko skvelých tréningov a tvrdo na sebe pracuje," uviedol kormidelník "červených diablov" Alex Ferguson. Do súťažného diania sa po 10 mesiacoch chronických črevných komplikácii vrátil Darren Fletcher. Na trávnik prišiel v pozícii striedajúceho hráča v úvodnom vystúpení Manchestru v rámci skupinovej fázy Ligy majstrov proti Galatasarayu Istanbul. United triumfovali na Old Trafford vďaka gólu Michaela Carricka 1:0. "Určite bude hrať proti Newcastlu. Potom nás čaká duel s Tottenhamom a teoreticky sa môže objaviť v zostave, záleží na tom, ako sa mu bude dariť v stredu," uviedol na margo štartu Fletchera v oboch nasledujúcich stretnutiach Ferguson.