Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Šport

Rybáriková skrečovala derby s Cibulkovou pre žalúdočné problémy (2)

Foto: TASR/AP

"Mám trhlinu v triesle, navyše celú noc som vracala a trápili ma žalúdočné problémy. Pred začiatkom zápasu som mala teplotu," posťažovala sa Rybáriková.

Indian Wells 10. marca (TASR) - Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa prebojovala do 3. kola dvojhry na turnaji WTA v kalifornskom Indian Wells (dotácia 4,546 milióna USD), keď jej krajanka Magdaléna Rybáriková zápas 2. kola skrečovala za stavu 1:2 v prvom sete pre žalúdočné problémy.

"Mám trhlinu v triesle, navyše celú noc som vracala a trápili ma žalúdočné problémy. Pred začiatkom zápasu som mala teplotu. Nazbieralo sa toho veľa, preto som po 17 minútach musela duel proti Dominike skrečovať," povedala pre TASR Rybáriková, ktorá vo vzájomnej bilancii prehráva so slovenskou jednotkou 0:3. V tomto roku s ňou ťahala za kratší koniec na grandslamovom Australian Open v Melbourne, vlani na turnaji v Tokiu.

Cibulková, ktorá sa v Indian Wells vrátila do súťažného kolotoča po pauze zavinenej zranením zadného stehenného svalu, sa v 3. kole stretne s víťazkou duelu medzi Taliankou Robertou Vinciovou a Španielkou Silviou Solerovou-Espinosovou. Zverenka chorvátskeho trénera Željka Krajana má už teraz istú prémiu 21.291 dolárov a 80 bodov do svetového rebríčka WTA.



dvojhra - 2. kolo:

Dominika CIBULKOVÁ (16-SR) - Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (SR) 2:1 - skreč