Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Španielskeho futbalistu obvinili z pokusu o vraždu

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Dvadsaťtriročný obranca údajne s dvoma ďalšími komplicmi napadli muža, ktorého zviazali, zobrali mu kľúče od domu a okradli ho.

Madrid 22. februára (TASR) - Španielsky sudca obvinil futbalistu FC Villarreal Rubena Semeda z pokusu o vraždu a nariadil, aby bol vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu. Informovala agentúra AP.

Portugalský obranca je taktiež obvinený z útoku, lúpeže, nezákonného zadržiavania a nezákonného držania strelných zbraní. Semedo vo štvrtok opustil súd v putách. Dvadsaťtriročný obranca údajne s dvoma ďalšími komplicmi napadli muža, ktorého zviazali, zobrali mu kľúče od domu a okradli ho. Napadnutý muž mal po tele odreniny a z incidentu vyviazol aj so zraneným členkom.

Semeda v novembri 2017 vyšetrovala polícia za ďalšie dva incidenty - za nelegálne držanie zbrane a v nočnom bare vo Valencii mal údajne udrieť muža po hlave fľašou. Villareal chce po dôslednom vyšetrení vyvodiť dôsledky voči hráčovi, ktorý do Španielska prišiel v lete zo Sportingu Lisabon za 14 miliónov eur.