Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Zelenay a Molčanov do finále štvorhry Peugeot Slovak Open

Na snímke Igor Zelenay (vpravo). Foto: TASR - Michal Svítok

Prvými finalistamu štvorhry na bratislavskom tenisovom challengeri Peugeot Slovak Open sa v piatok stal indicko-bieloruský pár Ramkumar Ramanathan, Andrej Vasilevskij.

Bratislava 9. novembra (TASR) - Prvými finalistamu štvorhry na bratislavskom tenisovom challengeri Peugeot Slovak Open sa v piatok stal indicko-bieloruský pár Ramkumar Ramanathan, Andrej Vasilevskij. Ten si poradil s turnajovými štvorkami Gerardom Granollersom a Davidom Marrerom zo Španielska po trojsetovej bitke 7:5, 4:6 a 10:6.

V boji o titul sa stretnú s ukrajinsko-slovenským duom Denys Molčanov, Igor Zelenay, ktoré ako tretie nasadené vyradilo jednotky podujatia Jonnyho O'Maru a Kena Skupského z Veľkej Británie 6:4 a 7:5.

"Dnešný zápas bol dosť ťažký, obaja súperi sú výborní deblisti. Mne sa na začiatku zle returnovalo, ale potom som sa do toho dostal. V zajtrajšom finále chcem určite vyhrať, s parťákom Denysom hráme dobre a bolo by super, keby sa nám podarilo uspieť. Je to moje tretie finále v Bratislave, predchádzajúce dve som vyhral, verím, že to vyjde aj do tretice. Urobíme pre to všetko," citoval Slováka oficiálny web turnaja.




Štvorhra - semifinále:

Ramkumar Ramanathan, Andrej Vasilevskij (Ind./Biel.) - Gerard Granollers, David Marrero (4-Šp.) 7:5, 4:6 10:6
Denys Molčanov, Igor ZELENAY (3-Ukr./SR) - Jonny O'Mara, Ken Skupski (1-V.Brit.) 6:4, 7:5