Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

VIDEO: Batshuayiovi sa smeje celý svet: Ako môžem byť taký hlúpy

Michy Batshuayi. Foto: TASR/AP

Ten po góle spoluhráča Adnana Januzaja chcel v návale radosti napáliť loptu do siete, lenže z bezprostrednej blízkosti trafil iba žrď, od ktorej sa mu lopta odrazila rovno do hlavy.

Kaliningrad 29. júna (TASR) - O úsmevný moment štvrtkového stretnutia G-skupiny futbalových MS 2018 medzi Anglickom a Belgickom (0:1) sa postaral útočník "červených diablov" Michy Batshuayi. Ten po góle spoluhráča Adnana Januzaja chcel v návale radosti napáliť loptu do siete, lenže z bezprostrednej blízkosti trafil iba žrď, od ktorej sa mu lopta odrazila rovno do hlavy.

Jeho "fail" sa stal okamžite terčom vtipov a posmeškov ľudí na celom svete. Oslava gólu v podaní 24-ročného futbalistu sa stala tou najkurióznejšou v doterajšom priebehu MS. Na sociálnej sieti sa k nej vyjadril aj samotný Batshuayi. "Ako len môžem byť taký hlúpy...," okomentoval situáciu na Twitteri útočník Borussie Dortmund.



Podľa belgického športového webu Sporza.be bola oslava v podaní Batshuayia ešte väčším highlightom než jediný gól zápasu. Pritom presný zásah Januzaja takisto stál za to - 23-ročný krídelník si v rohu šestnástky šikovne zasekol Dannyho Rosea, ešte si vylepšil pozíciu a parádnou strelou na vzdialenejšiu tyč prekonal Jordana Pickforda v anglickej bránke.

"Michy bol zrejme ešte šťastnejší ako ja a nakoniec bol z toho taký malý kiks. Vyplynulo to z tej obrovskej radosti. Aj to ale ukazuje, s akým veľkým zanietením hrá na šampionáte belgický tím," citovala Januzaja agentúra AP.