Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tenis

Ohlasy svetových médií na prehru Slovenska s Nemeckom 1:3

Nemecké tenistky zľava Anna-Lena Grönefeldová, Julia Görgesová, Angelique Kerberová a Andrea Petkovičová sa tešia z postupu do semifinále Pohára federácie v bratislavskom NTC 9. februára 2014. Rozhodujúci tretí bod pre Nemecko získala Angelique Kerberová, ktorá zdolala Dominiku Cibulkovú 6:3 a 7:6. Foto: TASR/Vladimír Benko

Skvelá Angelique Kerberová priviedla Nemecko do semifinále Pohára federácie. Proti Dominike Cibulkovej predviedla silový tenis najvyššej úrovne, píše portál tennis.de.

Bratislava 10. februára (TASR) - Ohlasy svetových médií na prehru Slovenska s Nemeckom 1:3 v 1. kole svetovej skupiny tenisového Pohára federácie:



tennis.de: "Skvelá Angelique Kerberová priviedla Nemecko do semifinále Pohára federácie. Proti Dominike Cibulkovej predviedla silový tenis najvyššej úrovne."

fedcup.com: "Kerberová vyhrala zápas špičkovej kvality a posunula Nemecko do semifinále. Je ťažké uveriť tomu, že Nemky boli naposledy medzi elitnou štvoricou v roku 1995. To je však už história. Pre Slovenky je prehra 1:3 krutá, lebo všetky zápasy boli vyrovnané."

Bild: "Haló semifinále!. Po prvý raz po 19-ročnej prestávke je Nemecko medzi najlepšími štyrmi tímami v Pohári federácie. Rozhodujúci tretí bod získala Angelique Kerberová po triumfe nad Dominikou Cibulkovou. Prehra v záverečnej štvorhre už bola bezvýznamná."

dpa: "Po vedení 2:0 po prvom dni nemecká fedcupová kapitánka Barbara Rittnerová varovala pred predčasnou eufóriou. Angelique Kerberová si však zachovala pevne nervy a dokormidlovala nemeckú loď do semifinále. Nemky sa môžu v tohtoročnom Pohári federácie dostať veľmi ďaleko."