Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tenis

Anna Karolína Schmiedlová mala po prehre chuť rozmlátiť raketu

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová podáva proti Belgičanke Alison van Uytvanckovej v 1. kole ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji French Open v Paríži 26. mája 2015. Foto: TASR/AP

Anna Karolína Schmiedlová nevyužila dvanásť setbalov.

Paríž 26. mája (TASR) - Dvanásť nevyužitých setbalov v 1. kole tenisového grandslamu dokáže poriadne nasrdiť. Slovenka Anna Karolína Schmiedlová po prehre s Belgičankou Alison Van Uytvanckovou na Roland Garros priznala, že po premenenom mečbale súperky chvíľu uvažovala, že si vyleje svoju zlosť na rakete.



"Mala som na to veľkú chuť, ale rakety sú celkom nové, bolo by ich škoda," povedala pre stránku stz.sk zverenka trénera Milana Martinca, ktorá v prvom sete nevyužila jeden a v druhom až jedenásť setbalov. Frustrujúcu prehru zažila víťazka turnaja WTA v Katoviciach aj na začiatku sezóny v čínskom Šen-cene, kde v 2. kole proti Srbke Aleksandre Kruničovej nevyužila šesť mečbalov.

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová podáva proti Belgičanke Alison van Uytvanckovej v 1. kole ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji French Open v Paríži 26. mája 2015.
Foto: TASR/AP


Belgická tenistka Alison van Uytvancková odvracia úder Slovenky Anny Karolíny Schmiedlovej v 1. kole ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji French Open v Paríži 26. mája 2015.
Foto: TASR/AP