Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tenis

Agnieszka Radwaňská zahrala najkrajší úder roka

Agnieszka Radwaňská Foto: TASR/AP

Poľka, ktorú prezývajú Magician, Ninja či Queen of Hot Shots, predviedla nádherný bekhendový smeč v semifinále ženskej dvojhry proti Ruske Makarovovej v Montreale.

Bratislava 1. december (Teraz.sk) - Poľská tenistka Agnieszka Radwaňská opäť triumfovala v diváckej súťaži o najkrajší úder roka na ženskom okruhu. Výsledky počas víkendu vyhlásila svetová organizácia ženského profesionálneho tenisu.

Poľka, ktorú prezývajú Magician, Ninja či Queen of Hot Shots, predviedla nádherný bekhendový smeč v augustovom semifinálovom zápase ženskej dvojhry proti Ruske Jekaterine Makarovovej na turnaji WTA v kanadskom Montreale.

Rodáčka z Krakova získala v ankete 45 percent hlasov. Druhá skončila srbská tenistka Anna Ivanovičová. Na bronzovú priečku posunuli hlasujúci diváci Kanaďanku Eugenie Bouchardovú. Finálovú štvoricu uzavrela Nemka Angelique Kerberová .

Výsledky o Najkrajší úder roka na okruhu WTA

1. Agnieszka Radvaňská (45%)
2. Ana Ivanovic (31%)
3. Eugenie Bouchard (15%)
4. Angelique Kerber (9%)

VIDEO: Zostrih najlepších úderov roka 2014



Obhajoba prvenstva

Agnieszka Radwaňská triumfovala v ankete aj vlani. Diváci ocenili jej skvelý reflex na sieti, keď do úlohy štatistu postavila Belgičanku Kirsten Flipkensovú. Po triumfe v roku 2013 napísala Poľka na sociálnu sieť. "Budúci rok sa budem snažiť ukázať ešte krajší úder." Môžete posúdiť sami, ktorí z víťazných úderov, je vydarenejší.

VIDEO: Najkrajší úder roka 2013 v podaní Radwaňskej




VIDEO: Najkrajší úder roka 2014 z rakety Radwaňskej