Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

Bartánus predĺžil kontrakt s Banskou Bystricou

Na snímke vľavo Marek Bartánus. Foto: TASR/Branislav Račko

Tridsaťjedenročný hráč prišiel pod Urpín pred štartom uplynulej sezóny a v základnej časti odohral 48 zápasov, v ktorých strelil 15 gólov a na 14 prihral. V 14 dueloch play-off pridal sedem bodov.

Banská Bystrica 12. júna (TASR) - Vedenie HC '05 iClinic Banská Bystrica sa dohodlo na predĺžení zmluvy na sezónu 2018/19 s útočníkom Marekom Bartánusom. Tipsportligový klub o tom informoval na svojej internetovej stránke.

Tridsaťjedenročný hráč prišiel pod Urpín pred štartom uplynulej sezóny a v základnej časti odohral 48 zápasov, v ktorých strelil pätnásť gólov a na 14 prihral. V 14 dueloch play-off pridal sedem bodov (5+2).

"Som veľmi šťastný, že naša spolupráca pokračuje aj na ďalší rok. Pevne verím, že sa dám čo najrýchlejšie dokopy a som plný očakávaní, čo nám nasledujúca sezóna prinesie. Na jednej strane som trochu smutný, že kvôli zraneniu nestihnem Ligu majstrov, ale teším sa na nových chlapcov. Verím, že partia bude rovnako dobrá ako minulý rok a že budeme opäť pozerať po najvyšších cieľoch. Verím, že spoločnou prácou by sme titul mohli znova dosiahnuť, ale je veľmi skoro o niečom takom hovoriť," povedal Bartánus.