Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

Rošáda v kádri Martina, prichádza český krídelník Zucker

MHC Mountfield Martin

Podľa ďalších informácií by malo vedenie klubu z Turca v najbližšom čase oznámiť aj zloženie nového trénerského tímu.

Martin 22. októbra (TASR) - Deväťzápasová séria bez víťazstva si po trénerskej rošáde vyžiadala aj prvé zmeny v kádri hokejového extraligistu MHC Mountfield Martin. Vedenie klubu získalo českého krídelníka Davida Zuckera a rozlúčilo sa s jeho krajanom Lukášom Finsterlem. K prelomeniu krízy má dopomôcť aj Milan Kolena, ktorý sa vrátil do Martina z Košíc v rámci výmeny za Jakuba Suju.

MHC vstúpil do sezóny úspešne a po prvých kolách sa dokonca vyšvihol na čelo extraligovej tabuľky. V uplynulých deviatich dueloch však nepocítili Martinčania chuť víťazstva a po zmenách na trénerských postoch prišlo aj k rezom v kádri. "Podarilo sa nám dohodnúť s Košičanmi na výmene Milan Kolena - Jakub Suja. Všetky strany by mali byť spokojné, my sme mali záujem oživiť ofenzívu a Košice mali záujem o Jakuba Suju. Po príchode Davida Zuckera sme ukončili spoluprácu s Lukášom Finstrelem," cituje slová generálneho manažéra Martina Kalnického oficiálny facebookový profil MHC.

Podľa ďalších informácií by malo vedenie klubu z Turca v najbližšom čase oznámiť aj zloženie nového trénerského tímu. V súčasnosti vedie mužstvo trio Jaroslav Török, Michal Beran a Andrej Novotný, ktorí vystriedali Daniela Babku s Branislavom Stolárikom.