Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

TIPSPORT LIGA: V Trenčíne posilnili brankársky post

Marek Šimko, archívna snímka. Foto: TASR Radovan Stoklasa

K brankárskej jednotke Michalovi Valentovi pribudol Marek Šimko, ktorý v sezóne 2017/2018 chytal vo Zvolene.

Trenčín 11. júna (TASR) - Vedenie tipsportligového hokejového klubu HK Dukla Trenčín našlo náhradu za brankára Tomáša Hiadlovského, ktorý bude pôsobiť vo Francúzsku. K brankárskej jednotke Michalovi Valentovi pribudol Marek Šimko, ktorý v sezóne 2017/2018 chytal vo Zvolene. Klub informoval o novej posile na oficiálnej webstránke.

Trenčiansky tím vstúpil v druhý júnový pondelok do ďalšej fázy prípravy, ktorej súčasťou bol korčuliarsky zameraný tréning na ľade v trenčianskom MG Rinku. Medzi novými spoluhráčmi nechýbal ani Marek Šimko. "Je to brankár v najlepšom hokejovom veku s dostatkom skúseností, ktorý vhodne doplní Michala Valenta. Chceme rovnomerne vyťažovať brankársku dvojicu počas sezóny a preto sme hľadali skúseného brankára," uviedol asistent trénera Ján Pardavý pre klubový web.

Okrem Šimka sa novou posilou Dukly môže stať aj 24-ročný obranca Marek Hudec, ktorý strávil uplynulých päť sezón v nižších súťažiach vo Fínsku. "Na konci týždňa sa rozhodneme či bude súčasťou nášho tímu," poznamenal Pardavý.