Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Trenčiansky kraj

Agresívny muž zbil nevlastného otca do bezvedomia, hrozia mu dva roky

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk

Najskôr ho zhodil na zem, kde ho kopal do brucha a nôh a udieral ho päsťami do hlavy. Potom ležiaceho muža začal škrtiť, upadol do bezvedomia.

Trenčín 25. novembra (TASR) – Trenčianski policajti obvinili z prečinu ublíženia na zdraví 33-ročného muža z okresu Trenčín. Do bezvedomia zbil svojho nevlastného 52-ročného otca.

Ako dnes TASR informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, obvinený ešte v lete v rodinnom dome v okrese Trenčín fyzicky napadol svojho nevlastného otca. „Najskôr ho zhodil na zem, kde ho kopal do brucha a nôh a udieral ho päsťami do hlavy. Potom ležiaceho muža začal škrtiť, následkom čoho upadol do bezvedomia,“ priblížil Kudlička.

Ako dodal, napadnutý muž utrpel zlomeniny rebier, výbežku stavca, stredného článku prsta, zmliaždenie hrudníka a odreniny lakťa i hrudníka. „Zranenie nevlastného otca si vyžiadalo obdobie práceneschopnosti až 57 dní. Obvinenému v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až dva roky,“ uzavrel policajný hovorca.